Nakit

Nakit svaku ženu čini veličanstvenom. Izbor nakita je bitan da bi ženin izgled bio što impresivniji.

Ništa ne prepuštajte slučaju, prilagodite svaki komad nakita svom stilu odijevanja. Ukoliko kombinirate nekoliko stilova odijevanja, nakit posebno prilagodite svakom komadu odjeće posebno.

- Nakitom možete istaknuti dijelove koje želite, ako niste zadovoljni svojim strukom i ne želite da drugi obraćaju pozornost na njega. Onda si kupite izrazito upadljive ogrlice, te će ona odvlačiti pozornost na sebe, umjesto da drugi gledaju u vaš struk.
- Ukoliko niste zadovoljni izgledom svojih noktiju, onda odvratite pozornost s njih tako što ćete kupiti upadljivo prstenje koje će odvlačiti pozornost. Ukoliko želite i više odvratiti pozornost, kupite i narukvice s kojima ćete odvračati pozornost.


Kao što vidite nakit svakoj ženi daje mogućnost da istakne dijelove tijela koje želi, bez da se osjeća neugodno s onim dijelovima s kojima nije zadovoljna.
Ukoliko niste zadovoljni s nakitom koji sve ima u prodaji ili vam je onaj komad koji vam se sviđa preskup imate opciju koja se zove izrada nakita, složite same sebi nakit po mjeri koji će biti vaš zaštitni znak. Ukoliko želiš nešto malo skuplje, onda je najbolje kupiti srebrni nakit.

Ništa ne prepuštajte slučaju, nego iskoristite svaki detalj koji će vam omogućiti da se osjećate najbolje što možete u svojoj koži i da izgledate najbolje što možete.

1 komentari:

Svaštara kaže...

Hvala na posjeti mom starom blogu..Nažalost,čim sam sa t-com prešla na optimu,ukinuli mi prostor...Sad sam i ja na blogspotu..Puno hvala za pohvalu,a i meni će dobro doći ovakvo druženje-OBOŽAVAM srebro,nadam se da ću ovdje moći vidjeti više,nego inače,jer nemam baš naviku hodati po trgpovinama....Lijepi pozdrav i družimo se!

Objavi komentar